maanantai 16. syyskuuta 2013

U-T_JUNIOR: Apusionisti Alexander Stubbin uran suurin saavutus? - Laittoman Israelin pyllyn nuoleminen!

Raivorasisti^ ja laittoman Israelin johtajistoon kuulunut Avidgor Lieberman on vuonna 2010 Goyim-Suomessa sionistisen ulkoministerimme Alexander Stubbin vieraana.

^http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/96634-halosella-ja-stubbilla-kiistelty-vieras-”rasisti”

Kyllä vain! Sama "mies", joka on muun muassa ehdottanut ydinpommi-iskua lopulliseksi ratkaisuksi palestiinalaisongelmaan. Ehta sionatsi siis! Oikeusvaltiossahan tyyppi olisi pistetty ketjuihin ja viety Haagin, mutta nyt oltiinkin siis Suomessa!

Apusionisti Stubbin ja "Lopullinen ratkaisu"-Liebermanin lehdistötilaisuus ei mene kuitenkaan aivan nappiin. Israelilainen totuutta rakastava dokumentaristi alkaa nimittäin kyselemään oikeita asioita koskien YK-tarkkailija Jarno Mäkisen ja kumppanien raakaa murhaa täsmäpommein:

Kuvakaappaus: Yle Areena / Seitsemän tuntia kuolemaan (Um Shmum)

Lieberman katselee lasittunein katsein ylöspäin, kuten herrakansan kuuluu, eihän sitä nyt goyimeja voi silmiin katsoa, herran jestas sentään!

Lieberman alkaa kertailemaan ylimielisesti kuinka samaan aikaan muun muassa Afganistanissa ja Irakissa on kuollut terrori-iskuissa satoja. Tässä Lieberman tehnee hädissään virheen, koska uskaltaa syyttää USA:takin sadoista ja tuhansista murhista.

Mutta ei hätää. Ahkera apusionisti Alexander Stubb huomaa loistavan mahdollisuuden kerätä krediittejä Tel avivista ja Washingtonista.

Juutalaisnimellä siunattu Alexander katkaisee lehdistötilaisuuden. "Eihän täällä nyt sentään asiasta saa puhua!". Tilaisuuteen oli nimittäin päässyt myös dokumentaristi Gideon Gitai suomalaistoimittajalampaiden sekaan. "Mihin unohtui ne höpöhöpöjutut, joista sovittiin?"

Kuvakaappaus: Yle Areena / Seitsemän tuntia kuolemaan (Um Shmum)

Sinällään tietysti hieman outoa, että ahkera apusionistimme Alex joutuu kertaamaan, että lehdistötilaisuudessa ei käydä keskustelua. Ilmeisesti siellä oli tarkoitus tappaa palestiinalaisia lapsia valkoisella fosforilla, tiedä häntä?

Joka tapauksessa Lieberman hymyilee vieressä kuin 100 lahjaa joulupukilta saanut kersa ikään, kun apusionisti Stubb lopettaa totuusselvitykset totinen ilme kasvoillaan.

Eikä vielä mitä, täytyyhän raivorasisti Liebermania, tätä suurta miestä, joka ei pysty edes goyimtoimittajia silmiin katselemaan, kätellä, hymyssä suin tietenkin:

Kuvakaappaus: Yle Areena / Seitsemän tuntia kuolemaan (Um Shmum)

Todennäköisesti Lieberman huikkaa samalla apusionisti Stubb:lle: "Hyvä poika!", tai vastaavaa.

Lopuksi saatellaan arvovieras vielä hymyillen takahuoneeseen ja Jarno Mäkisen sekä muiden YK-tarkkailijoiden murha jää edelleen selvittämättä. Eihän nimittäin tästä murhasta kuulu kysellä murhaajan edustajalta, vaan kai se pitää lukea Aku Ankasta.

Kuvakaappaus: Yle Areena / Seitsemän tuntia kuolemaan (Um Shmum)

Apusionisti Alex Stubb voi olla nyt tyytyväinen, hän on uransa huipulla, hunajaa satelee todennäköisesti idästä ja lännestä, mitä muutamasta YK-sotilaasta ja oikeudesta?

U-T_JUNIOR/URHEILU-TIETÄJÄ/UTSTAFF

1 kommentti:

  1. Siis Mäkisen ja muiden murhalla ja niiden saamalla mediahälyllä peiteltiin tuhansien arabilapsien murha sekä haettiin uskottavuutta että harhaankin voi ampua.

    VastaaPoista