maanantai 16. syyskuuta 2013

Suomesta lähtee suomalaisia vapaaehtoisia lapsenmurhaajavaltio laittoman Israelin armeijaan - Mitä tekee SUPO ja Suomen valtio?

Tässä Helsingin Sanomien uutinen aiheesta:

http://www.hs.fi/kotimaa/a1305587769236

Jotkut sairaat "vapaaehtoiset" paukuttelevat henkseleitään tuosta asiasta muun muassa Suomen suurimman nettimedian Iltalehden keskustelufoorumilla, siinä lomassa tietysti suomalaisen YK-tarkkailija Jarno Mäkisen kunniaa loukaten ja laittoman sionistisen Israelin kunniaa ylistäen.

Kysyn nyt ihan suoraan, että mitä tekee SUPO ja Suomen valtio tällaisen kammottavan rikollisuuden edessä?

No pitäisikö Suomen valtio jättää suoraan pois tuosta kysymyksestä, sillä nimenomaan Suomen valtiohan se tekee sotatarvikekauppaa suomalaisia murhaavan ja suomalaisia hulluja hyväksikäyttävän laittoman Israelin kanssa!

SUPO:n pitäisi kuitenkin tarkkailla terrorismia tukevia tahoja! Yleensähän "suomalaiset", jotka tukevat "terrorismia" ovat muslimeja ja arabeja, jotka tukevat tovereitaan taistelussa läntistä miehittäjää vastaan, eli he eivät edes ole terroristeja saati suomalaisia, vaan Suomessa asuvia ulkomaalaisia vapaustaistelijoita!

Sen sijaan laittoman Israelin armeijan kammottavat rikkeet ihmisyyttä ja ihmiskuntaan vastaan ovat 100% todennettuja rikoksia, jotka on todistanut muun muassa YK:n alajärjestöt ja ihmisoikeusjärjestöt. Tällaista toimintaa tukevat ja sen mahdollistavat suomalaiset "vapaaehtoiset" eli raamattuhihhulit ja toiviomatkalaisjuntit ovat niitä pesunkestäviä terroristeja! Tekeekö SUPO niille mitään, kysyn?

Loppusanat: Millainen ihminen voi mennä tukemaan laittoman Israelin rikosta ihmisyyttä vastaan ja ilakoimaan laittoman Israelin murhaamien poloisten kohtaloilla? Ei sellaiset ole ihmisiä, se on kylmä fakta!

URHEILU-TIETÄJÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti