maanantai 16. syyskuuta 2013

Juutalaisetkin vaativat uskonsa ja Tooran vastaisen laittoman Israelin poistamista kartalta!

On olemassa lukuisia juutalaisjärjestöjä ja asiallisia juutalaisia, jotka vaativat kansainvälisoikeudellisesti sekä myöskin oman uskonsa vastaisesti täysin kestämättömän laittoman Israelin poistamista kartalta.

Yksi merkittävimmistä järjestöistä on tietenkin kaikkien asiaan vihkiytyneiden ihmisten tuntema Neturei Karta, joka vastustaa laittoman Israelin olemassaoloa, koska kyseinen väkisin pystytetty laiton valtio on kestämättömän laiton myös Tooran ja Talmudin eli juutalaisen uskon pyhimpien kirjojen säkeiden mukaan!

Nämä suuret juutalaisvaikuttajat vaativat Israelin lakkauttamista ja alueen antamista sen oikeille omistajille eli palestiinalaisille, jolloin Palestiinan valtio näkisi vihdoin täydellisen valon!

Neturei Karta polttaa laittoman Israelin lipun
Kuten me  kaikki tiedämme, niin sionistit sortavat meidän goymien lisäksi myös juutalaisia, kuten esimerkiksi toisessa maailmansodassa, jossa natseja käskyttäneet sionistit ihan suoraan sanoivat, että mikäli Euroopan juutalaiset eivät tule Palestiinaan, he ansaitsevat kuoleman [tutkija Joseph G. Burg, Zündel-oikeudenkäyntien juutalaistodistaja]! Tämän takia myös Neturei Kartan jäsenet ovat vaatineet, että laiton Israel lopettaa palestiinalaisten sortamisen lisäksi myös normaalien juutalaisten sortamisen!

Laiton Israel on kaikkien aikojen vakavin kansainvälisoikeudellinen rikos -Ex-sionisti Benjamin Freedman

Neturei Karta, kuten me kaikki oikeamieliset olemme tyrmistyneitä siitä, että sionistit ovat tarkoituksella kärjistäneet juutalaisten ja arabien välit, vaikka aikoinaan nämä pystyivät asialliseen kanssakäymiseen ja debattiin!

Tukekaamme kaikki Neturai Kartan tapaisia yleviä juutalaisjärjestöjä taistelussa laittoman Israelin poistamiseksi ja Palestiinan valtion perustamiseksi!

http://www.nkusa.org

UTSTAFF

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti