maanantai 16. syyskuuta 2013

Arvostettu japanilaistoimittaja ja NSA-analyytikko: Laiton Israel sabotoi Fukushiman ydinreaktoria, koska Japani tuki Palestiinan itsenäisyyttä ja Iranin laillista ydinenergiataloutta!

Japanilainen arvostettu toimittaja ja Japan Times Weeklyn entinen päätoimittaja Yoishi  Shimatsu paljastaa kammottavan totuuden siitä, että laiton Israel iski Fukushiman ydinvoimalaan sairaalla Stuxnet-viruksella, jolla muun muassa Iranin ydinlaitos sekoitettiin aiemmin. Syy tähän saatanalliseen hyökkäykseen oli Japanin antama relevantti tuki Palestiinan itsenäistymishaaveille!

Alkuperäiset artikkelit tarjoaa riippumaton ja luotettava American Free Press, joka on muun muassa todistanut useita salaliittoja koskien M/S Estonian massamurhaa sekä aina totuudenmukainen Veterans Today.

http://americanfreepress.net/?p=969
http://www.veteranstoday.com/2011/10/30/fukushima-sabotage-japanese-journalist-accuses-israel/

Myös yhdysvaltalainen USA:n kansallisen turvallisuusvirasto NSA:n entinen analyytikko Jim Stone tietää, että laiton Israel oli Fukushiman ydinvoimalan terrori-iskun takana Stuxnet-viruksen ja miniydinpommien kanssa muun muassa siksi, että Japani auttoi Irania ydinenergia-asioissa, mikä oli täysin laillista, tietenkin!

Tämän uutisen tarjoaa tunnettu kanadalainen filosofian tohtori Henry Makow, joka on itsekin alkujaan juutalainen, joten tietoa varmasti löytyy sionatzien rikoksista ihmisyyttä vastaan!

http://henrymakow.com/theargumentfukushimasabotage.html

U-T_JUNIOR/UTSTAFF

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti