maanantai 16. syyskuuta 2013

Andres Behring Breivik oli änkyräsionisti ja murhasi Palestiinan itsenäisyyttä ajavassa Norjassa laitonta Israelia vastustavia lapsia!

Otsikko kertoo jo kaiken oleellisen. Norjan Utoyan massamurhan viattomat uhrit olivat saatanallisen sionismin ja ainakin osaltaan myös laittoman Israelin uhreja, sillä ilman laitonta Israelia, laitonta Israelia ei tarvitsisi meidän normaali-ihmisten edes vastustaa!

Eikä asia ole mitenkään arvailujen varassa! Kaikki viitteet näyttävät viittaavan hullun norjalaisen ja Israelin pahamaineisten rikollisjärjestöjen yhteyteen:

http://www.infowars.com/wayne-madsen-link-between-breivik-and-israeli-mossad/

Arvostettu asiantuntija Johan Galtung on myös samoilla linjoilla!

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=3505

Motiivikin löytyy ja nimenomaan saatanallinen motiivi! Aivan samalla tavoin kuin Fukushima/Japani -tapauksessa, niin myös tässä tapauksessa Norja oli muun muassa tunnustamassa Palestiinan valtiota ja reippaat norjalaisnuoret olivat hyvällä asialla kannattamassa Palestiinaa laitonta lastenmurhaajavaltio Israelia vastaan! Juuri silloin sionistisika Breivik iski saatanallisella massamurhallaan! Sattumaako? Takuulla ei!

"Ei pidä unohtaa toisaalta Breivikin ja toisaalta laittoman Israelin sairaalloista halua murhata juuri goyim-lapsia" -URHEILU-TIETÄJÄ

Tämän jälkeenhän NATO-Norja on ollut taas kiltisti "ruodussa", mitä tulee suhteissa laittomaan sionistiseen sairausvaltio Israeliin!

URHEILU-ASIANTUNTIJA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti