maanantai 16. syyskuuta 2013

Laiton Israel - Kaiken pahan alku, "Jammu-setävaltio"!

Vaikka tiedämme, että sionistit ovat höpertäneet vuosisatoja Talmudin säkeiden sumentamina 6 000 000 holokausteista ja laittoman Israelin mahdollistanut toinen maailmansotakin rahoitettiin sionistisella rahalla Yhdysvalloista käsin, niin loppupeleissä kuitenkin kaiken kaikkiaan on selvää, että kuten eräs laulukin hieman mukailee, niin kaiken takana on Israel! Ja nimenomaan kaiken pahan takana on laiton Israel.

Siis tuo laittomasti perustettu, kansainvälisoikeudellisesti kestämättömän laiton ja vieläpä juutalaisen uskon eli Tooran ja Talmudin vastainen terroripesäke, joka tuntee siis joskus myös nimen Israel.

Laiton Israel on kuin saatanallisilla säkeillä opastettu käenpoikanen rehellismielisen ihmisen rakentamassa linnunpöntössä, jossa asustaa rehellismielinen ja viaton lintunen pesueineen. Tuo lintunen perheineen kuvastaa Palestiinan kärsinyttä kansaa ja käenpoikanen saatanan esikartanoa, laitonta Israelia. Laiton Israel on perustettu terrorismilla ja laittomuuksilla ja sen ainoa agenda vaikuttaa olevan laittomuudet ja terrorismi.

"Juutalaiset ovat normaaleja juutalaisuskoaan harjoittavia ihmisiä, rasismiaate sionismia kannattavat sionistit ovat pahoja, mutta valitettavasti sionistit vain tuppaavat usein olemaan juuri talmudisteja eli juutalaisia" -URHEILU-TIETÄJÄ

Sionistista valhetta internetissä ja muualla levittävät, usein vähäpäisen infantiilit ja yksinkertaiset raamattuhihhulit eli niin sanotut "raamattupiiriläiset" ja kristityt sionistit sekä tietysti kymmenpäiset palkatut sionistit kertoilevat usein, että Israel perustettiin historiallisille sijoilleen YK:n toimesta ja suurissa juhlallisuuksissa. Joku pikkuinen uusi ihminen saattaakin tällaisen valheen jälkeen uskoa jotain hyvää Israelista, uskoohan joku vielä tänä päivänäkin, että natsit tappoivat pirunsarvet päässä ihmisiä ja tekivät niistä saippuaa.

Näiden agitaattorien sairaiden valheiden takia epätietoisuuden kierre on valmis alkamaan. Ihmiset aivopestään uskomaan täyttä paskaa, vaikka totuus olisi aivan lähellä. Tässä artikkelissa kerrotaan kuitenkin TOTUUS ja vain totuus laittoman Israelin synnystä.

Ensiksi on kysyttävä, että miksei hirviöiksi kerrottujen natsien muille uhreille, kuten romaneille, vammaisille ja homoille ole perustettu väkipakolla valtiota? Miksi vain juutalaisille piti perustaa valtio, vaikka sellainen heillä jo oli Neuvostoliiton sisällä? Siihen tietävät vastauksensa vain sionistit. Tuon saatanallisen aatteen edustajat.

Huvittavinta kaikessa on se, että sionistit suunnittelivat perustavansa Israelinsa ties minne. Madagaskariin, Argentiinaan, Tulimaahan, Egyptiin, Saharaan. Ihme etteivät Rovaniemelle! Mutta lopulta laiton Israel siis perustettiin Palestiinaan! Samalla nämä sadut jostain raamatullisesta loppusijoituspaikasta voidaan heittää suoraan kaatopaikalle!

Kaikkein kammottavinta laittoman Israelin perustamisessa on kuitenkin se tapa, jolla  tuo laittomuus tehtiin. Sionistit loivat siinä samassa nykyaikaisen terrorismin tappaen tuhansia palestiinalaisia ja ajaen lähes miljoona viatonta ihmistä pakosalle ehkäpä ikiajoiksi. Samalla luotiin armoton lobbaus, jolla sionistiset tahot tänäkin päivänä hallitsevat muun muassa pankkimaailmaa ja valtamediaa.

Historiaa tuntevat tietävät, että laiton Israel perustettiin hyökkäyksellä rauhaa vastaan, kun sionistit julistivat laittoman valtionsa ohi "pöydällä" käsittelyssä olleen YK:n jakoehdotuksen ja aiheuttivat siten pakostakin arabien vastareaktion. Tuollaisia laittomia sotatoimia ei sen jälkeen olekaan nähty oikeastaan kuin yllätys yllätys laittomalta Israelilta itseltään, Yhdysvalloilta, terroristijärjestö-NATO:lta ja joiltain kehittymättömiltä Afrikan valtioilta!

Laittoman Israelin itsenäisyys on siis verinen, saatanallisen verinen. Mutta kaiken huipentuma on se, että kukaan ei tehnyt tuolle laittomalle hyökkäykselle rauhaa vastaan yhtikäs mitään, vaikka juuri oli toivuttu toisesta maailmansodasta. Päin vastoin, länsi antoi tukensa laittomasti maahantuoduille juutalaisille ja laittomasti hyökänneille sionisteille ja Palestiinan vuosikausia kärsinyt kansa annettiin Saatanalle kuin tarjottimella uhrilahjana. Tämä hirviömäinen Palestiinan kansan massateurastukset sallinut tuki on jatkunut näihin päiviin asti, kiitos USA:n.

Tämä kyseinen tuki onkin mahdollistanut laittoman Israelin nousta kansainväliseksi Jammu-sedäksi. Eli USA:n miljardiaseilla lapsia murhaavaksi ja polttavaksi hirviöksi. Erona vain se, että Jammu-setä oli yksittäinen tapaus, laiton Israel sen sijaan suuri terroria harjoittava ja maailmanrauhaa uhkaava massatoimija, jota ei voi pysäyttää ennen USA:n kaatumista.

Tämän kaiken pahuuden perimmäinen superongelma on se tosiasia, että laittomalla Israelilla ei ole yhtään minkäänlaista sidosta Palestiinaan. Raamattuhöpinät ovat kaatuneet jo vuosisata sitten, kun sionistit kuolaavine suineen etsivät jotain aluetta orjuutettavakseen koko maapallon säteellä!

Siksi maailman parhaimmaksi bisnekseksi nousseen holokaustin totuus on haluttu haudata todella syvälle. Vai miksi luulette, että asiaa "negatiivissävytteisesti" tutkineet ammattiprofessorit ja nykyään jopa heidän asianajajansa on vaiennettu pyttytuomioilla ja potku-uhilla hiljaiseksi?

Holokaustitutkimuksen kieltäminen ja suitsiminen on järjestetty ympäri läntistä maailmaa luonnollisesti siksi, että kyseinen raamatullinen selitys on siis kaatunut jo aikapäiviä sitten, ja jos holokaustitarukin vielä kaatuisi, niin laittomalla Israelilla ei olisi enää yhtä ainoaa poliittistakaan oikeuden ripettä miehittää toisten maita ja tappaa Palestiinan kansaa liukuhihnatyönä tuhoamisleiripolitiikalla!

"Myös normaalit juutalaiset voivat olla palestiinalaisia. Vain kasaarisionistit kiistävät sen faktan!" -URHEILU-TIETÄJÄ

Juutalaisilla olisi avaimet kukistaa heidän maineensa pilanneet sionistit, mutta eihän meistä kristityistäkään ole koskaan ollut kaatamaan omia hirviöitämme. Joten vielä on odotettava, mutta ehkä vielä joskus tuo laiton Israel on palava kaskipelto ja Palestiinan lapset saavat kirmata vapaana omassa maassaan. Sitä hetkeä kannattaa odottaa!

URHEILU-TIETÄJÄ/UTSTAFF


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti